Matt Corby | Made of Stone

Ik ben echt een beetje verliefd op Matt Corby. Zulke fijne muziek, zo’n fijne man. Bovenstaand nummer is met stip mijn favoriet. Ik kan het de hele dag door luisteren (wat dan ook wel eens gebeurt). Ga het luisteren en fall in love.

Eerder schreef ik voor Nadelunch een stuk over deze zanger: Talent & de looks: aan Matt Corby ontbreekt niets (klikbaar), hieronder vind je een klein stukje.

Australische zanger Matthew John Corby, afgekort tot Matt Corby, heeft het goed voor elkaar. Hij is een enorm muzikaal talent, heeft een prachtige stem en ook de looks ontbreken hem niet. Inmiddels is hij uitgegroeid tot een heuse Australische bekendheid

Ook bespeelt Corby verschillende instrumenten: piano en gitaar. Beide beheerst hij erg goed op technisch gebied. Ik verwacht dat Corby al op jonge leeftijd begonnen is met het beoefenen van deze instrumenten. Wat betreft de pianonummers is Made of Stone zeker het luisteren waard. Dit nummer is afkomstig van de single Resolution. Het nummer begint best rustig, maar wordt later uitgebreid naar een meer ‘dramatisch’ einde, waarin veel sentiment naar voren komt.

Naast het muzikale talent betreft instrumenten, heeft de zanger ook een heel prettig stemgeluid. Corby heeft een warme, zachte stem. Hij slaagt zowel in het zingen van rustige als luidere stukken. Ook maakt de zanger soms covers van bepaalde nummers. Een bekende cover is bijvoorbeeld Lonely Boy, oorspronkelijk van de band The Black Keys.

Advertenties

Laat een reactie achter

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: